Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken 'n' Potato Kabobs
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tasseolive oil
1/2 Tassered wine vinegar
Cloves Garlic finely chopped
2 Esslöffelherbs fresh, chopped
2 Teelöffelsugar
1/2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
Boneless skinless chicken breast halves; cut in 1 1/2 in cube
Red skinned potatoes; quartered
Strips bacon; halved lengthwise
die Zubereitung:

Brush grill rack with vegetable oil. Then prepare grill with medium-hot coals or heat gas grill.

Mix oil, vinegar, garlic, parsley, herbs, sugar, salt and pepper in bowl. Mix chicken with 1/2 cup vinaigrette in plastic bag. Chill 30 minutes. Reserve remaining vinaigrette.

Boil potatoes in salted water in saucepan until just tender, about 15 minutes. Drain; cool.

Arrange chicken, potatoes and bacon on four 12-inch metal skewers; skewer end of 1 bacon strip and follow with piece of potato and piece of chicken. Wrap bacon strip over potato and chicken, and skewer end of bacon to hold in place. Repeat 3 more times to complete skewer. Fill remaining skewers.

Grill skewers 16-18 minutes, turning every 4 minutes, until chicken is firm and bacon fully cooked. Brush with reserved vinaigrett before serving.


Anmerkungen zum Rezept: