Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken 'n' Veggie Bundles
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelbutter or margarine
1 Tassecarrots grated
1 TasseBroccoli finely chopped
Onion chopped
2 x ca. 450 gSkinless Chicken Thighs; Deboned
1 Tassebread crumbs Seasoned
1/4 Tasseparmesan
4 Esslöffelbutter or margarine, melted
die Zubereitung:

In a frying pan, melt butter. Add carrots, broccoli and onion; cook, tossing often, for five minutes or until broccoli is crisp-tender. Preheat oven to 350 degrees. Place 2 to 3 tablespoons of the vegetable mixture in center of each chicken thigh. Fold over chicken and secure with toothpick.

Combine bread crumbs and Parmesean in a shallow dish. Dip chicken in melted butter and then roll in bread crumbs. Place chicken in 12 x 8 x 2 baking dish. Bake 45 minutes until chicken is tender.


Anmerkungen zum Rezept: