Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken a la King
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 Tassebutter
Onion chopped
green pepper diced
1 3/8 x ca. 450 gmushrooms fresh, sliced
1/3 Tasseall-purpose flour
1 Tassechicken stock
1 Tassemilk
1 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
3 TasseCooked chicken; diced
1 TasseCanned sweet peas
1/4 TasseDiced pimento; (optional) *
die Zubereitung:

1. Melt butter in a large saucepan. Add onion, green pepper, red pepper if using, and mushrooms. Saute for 3 minutes over low heat until onions are softened, but not brown.

2. Sprinkle with flour, cook 2 minutes. Whisk in chicken stock and milk.

3. Bring to a boil, reduce heat and cook over very low heat for 5 minutes until beginning to thicken.

4. Add salt, pepper, chicken and peas. Heat through.

rice, egg noodles, toast points, or in puff pastry shells. Can also be used as a filling for quick and easy chicken pot pie.


Anmerkungen zum Rezept: