Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
9 x ca. 30 g | Chicken breasts halves skinned and boneless |
2 gross | Crushed cloves of garlic |
1 mittel | Onion chopped |
1/2 Tasse | rice vinegar |
1/4 Tasse | soy sauce Low-sodium |
2 | bay leaves |
1/4 Tasse | water |
1 Teelöffel | sugar |
1/8 Teelöffel | Fresh black pepper, ground |
1. Rinse chicken pieces and place in large pot. Add all other remaining ingredients, and pour over chicken to cover. Cover the pot and simmer for 1 hour or until the chicken is very tender. Remove the bay leaves and serve with a small amount of marinade.
Serves: 4 (3 oz. pieces of chicken each)
Exchanges: each serving equals 3 proteins
Cyberealm Cookbook, Vol 1, 4/93, Cyberealm Bbs, compiled by Linda Fields.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|