Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Adobo
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
9 x ca. 30 gChicken breasts halves skinned and boneless
2 grossCrushed cloves of garlic
1 mittelOnion chopped
1/2 Tasserice vinegar
1/4 Tassesoy sauce Low-sodium
bay leaves
1/4 Tassewater
1 Teelöffelsugar
1/8 TeelöffelFresh black pepper, ground
die Zubereitung:

1. Rinse chicken pieces and place in large pot. Add all other remaining ingredients, and pour over chicken to cover. Cover the pot and simmer for 1 hour or until the chicken is very tender. Remove the bay leaves and serve with a small amount of marinade.

Serves: 4 (3 oz. pieces of chicken each)

Exchanges: each serving equals 3 proteins

Cyberealm Cookbook, Vol 1, 4/93, Cyberealm Bbs, compiled by Linda Fields.


Anmerkungen zum Rezept: