Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Fish Steaks with Ginger Honey Mustard
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gFish steaks - (4 steaks; 1" thick) (swordfish, tuna, shark, salmon, halibut)
3 Esslöffeldijon mustard
3 Esslöffelmayonnaise
1 EsslöffelGrated fresh ginger; (or 1 teaspoon ground ginger)
2 Esslöffelhoney
1 1/2 TeelöffelFresh thyme; (or 1/2 teaspoon dried thyme)
die Zubereitung:

Combine mustard, mayonnaise, ginger, honey, and thyme in a small bowl. In a large shallow dish, coat fish with mustard mixture on both sides. Cover with plastic wrap and marinate 30 minutes in refrigerator while preparing fire. When coals are hot, grill fish on an oiled grid, about 5 minutes per side, turning once. This recipe yields 4 servings.

Recipe

Formatted for MasterCook by - Mr Mad, aka Joe Comiskey - jpmd44a@prodigy. Com


Anmerkungen zum Rezept: