Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Fish's Maw Soup #1
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 x ca. 450 gFish's maw
Water chestnuts
2 Esslöffelham smoked
egg
1 Esslöffelcornstarch
3 Esslöffelwater
6 Tassebroth
die Zubereitung:

1. Soak fish's maw, then dice.

2. Dice water chestnuts. Mince ham. Beat egg lightly. Blend cornstarch and Cold water to a paste.

3. Bring stock to a boil. Add fish's maw and water chestnuts, and simmer, covered, 30 minutes.

4. Add cornstarch paste and cook, stirring, until soup thickens and is smooth.

5. Remove pan from heat; stir in beaten egg. Garnish with minced ham.

From <The Thousand Recipe Chinese Cookbook>, Isbn 0-517-65870-4. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept: