Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Flan
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tassebrown sugar
1/4 Tassewater
eggs
2 1/2 Tassemilk
1/2 Tassesugar
2 EsslöffelVanilla (up to 5)
die Zubereitung:

Set oven to 350o. Place brown sugar and water in heavy skillet. Dissolve over medium heat and bring to a boil. Simmer for 10 minutes, stirring constantly. Pour into custard pan or bread pan and swirl it to coat the bottom and edges completely. Beat remaining ingredients until light, yellow and thick. Pour over caramel in pan. Place pan into shallow pan filled with hot water. Bake until firm (about 1hr).

kalua, etc. Over finished flan (Flan is usually served inverted, with the liquified caramel spilling over the custard part).


Anmerkungen zum Rezept: