Rezept: |

Rezept drucken
|

ins Rezeptbuch legen
|

als email versenden
|

MealMaster - Ansicht
|

Rezept als PDF
|

Rezept benoten
|

Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 1/2 x ca. 450 g | Ham mixture (ground 2 parts ham, 1 part fresh pork and 1 part beef) or 1 1/2 lb. ham, 1 lb. fresh pork) |
2 | eggs |
1 Tasse | tomato juice |
1 Tasse | Cracker crumbs |
1/2 Teelöffel | Salt Little bit of minced onion and green pepper |
1 Tasse | brown sugar |
1/2 Tasse | vinegar |
1/2 Tasse | water |
2 Teelöffel | mustard dry |
Mix ham mixture, eggs, tomato juice, cracker crumbs, onion, green pepper and salt. Shape into balls and bake one hour (uncovered) in a 350 degree oven.
To make sauce, dissolve brown sugar, vinegar, water and dry mustard in a pan and pour over ham balls after they have baked one hour.
Bake 30 minutes longer.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|