Rezept: |

Rezept drucken
|

ins Rezeptbuch legen
|

als email versenden
|

MealMaster - Ansicht
|

Rezept als PDF
|

Rezept benoten
|

Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
4 x ca. 450 g | Ham Sectioned Cured |
200 | eggs shell |
1 x ca. 450 g | Shortening; 3LB |
Temperature: 325 F. Griddle
1. Place Shelled Eggs In Mixer Bowl. Using Wire Whip; Beat Just Enough To Thoroughly Blend Yolks And Whites.
2. Pour 1/3 Cup Egg Mixture For Individual Omelets On Greased Griddle.
3. Use Chopped, Canned Ham; Sprinkle Ham Over Eggs When Partially Set.
4. Fold Omelet In Half Or Into Thirds Making A Long Oval Shaped Omelet Serve Immediately.
Mix Combined With 7 1/2 Qt Warm Water May Be Used For Whol Eggs. See Recipe No. A-8.
Variations. Set Up Ingredients In Individual Containers And Place Near Griddle.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|