Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/4 Tasse | Margarine melted |
2 Teelöffel | onion powder |
3 Teelöffel | garlic powdered |
2 Esslöffel | Worcestershire Sauce |
4 Tasse | Chex cerreal |
2 Tasse | Shreddies cereal |
1 Tasse | Pretzels |
1 Tasse | Roasted peanuts |
1. Heat oven to 250°F.
2. Melt butter in microwave.
3. Stir in worcestershire sauce, onion powder and garlic powder.
4. Pour all cereal, nuts and pretzels into a 9 X 13 in pan, pour margarine over top and tosee very well to coat evenly.
5. Bake in oven 45 minutes. Stir every 15 minutes. Spread on absorbent paper to cool.
louisianna hot sauce to part of this for a "spicier version" Next time I'm going to sprinkle on a bit of parmesan cheese to the plain version Yield: 8 cups
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|