Rezept: |

Rezept drucken
|

ins Rezeptbuch legen
|

als email versenden
|

MealMaster - Ansicht
|

Rezept als PDF
|

Rezept benoten
|

Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 | 3 carrots; grated |
1 gross | Onion grated |
1 Teelöffel | pepper |
1 | cloves garlic minced |
1 Teelöffel | paprika |
1/2 Teelöffel | sage ground |
1 | Chicken bullion cube; broken up or 4 Tbsp. parave chicken soup powder, (opt. I don't use this anymore, too much salt) |
1 Tasse | Flour; (3/4 c.cake meal for Pesach) |
1 Tasse | Matza meal |
1 | Egg or 1/4 c. egg substitute |
1/4 Tasse | oil |
preheat oven to 350o F.
1. Combine first 9 ingredients in a bowl; mix well.
2. Add last two; mix well.
3. Shape into long "snake".
4. Wrap in greased foil and place on baking sheet.
5. Bake 45 min.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|