Rezept: |

Rezept drucken
|

ins Rezeptbuch legen
|

als email versenden
|

MealMaster - Ansicht
|

Rezept als PDF
|

Rezept benoten
|

Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 | Med. Sweet Potato |
1/8 Teelöffel | orange peel finely shredded |
1 Esslöffel | orange juice |
3/4 Teelöffel | cornstarch |
2 Teelöffel | Honey * |
1 Esslöffel | Peanuts |
* Maple or maple-flavored syrup can be used in place of honey. ~- ~- Peel and slice sweet potato crosswise into 1/2-inch thick slices. Place in a 10-ounce casserole. Sprinkle lightly with salt. Sprinkle with 1 T orange juice. Micro-cook, covered, on 100% power for 4 to 6 minutes or till potato is tender. Let stand, covered, while preparing sauce. For sauce, in a 1-cup measure stir together 1/4 c orange juice, cornstarch, and shredded orange peel. Stir in honey or maple (or maple flavored) syrup. Micro-cook, uncovered, on 100% power for 30 seconds to 1 minute or till thickened and bubbly, stirring every 15 seconds. Stir together sauce and potato slices. Sprinkle with peanuts. Note: ~- True maple syrup is the best if you have it.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|