Rezept: |

Rezept drucken
|

ins Rezeptbuch legen
|

als email versenden
|

MealMaster - Ansicht
|

Rezept als PDF
|

Rezept benoten
|

Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 1/4 Tasse | graham cracker crumbs |
1/4 Tasse | sugar |
1/2 | butter stick |
1/2 Tasse | peanut butter |
2/3 Tasse | sugar powdered |
1/4 Tasse | brown sugar |
2 Packung | (8-oz) of cream cheese |
1 Tasse | sugar |
2 Esslöffel | lemon juice |
2 Teelöffel | vanilla |
2 gross | eggs |
~Madeline Escolas in Columbus, Ohio (1st Prize, National Peanut Butter Festival Recipe Contest)
Crust: mix graham cracker crumbs with sugar, add melted butter and press into 9-inch glass pie pan. Bake at 325° for 8 minutes.
Peanut butter mixture: using a fork, cut in powdered sugar with peanut butter until balls form. Cut in brown sugar. Pour over crust. Save 2 tablespoons for garnish.
Cheese filling: mix softened cream cheese with sugar, lemon juice, vanilla and eggs. Beat 5 minutes. Pour over peanut butter mixture and garnish with remaining peanut butter mixture. Bake at 350° until done (approximately 35 minutes). Cool 3 hours.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|