Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peanut Butter Pie
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseGraham cracker crumbs (about
1/2 TasseFirmly packed light brown su
1/4 TasseButter melted
2 Tassepeanut butter
2 Tassesugar
2 Packung8-oz cream cheese, room temp
2 EsslöffelButter melted
2 Teelöffelvanilla
1 1/2 Tassewhipping cream
4 x ca. 30 gchocolate Semisweet
3 Esslöffelcoffee hot
2 Teelöffelcoffee hot
die Zubereitung:

Combine crumbs, brown sugar and 1/4 cup butter. Press into bottom and halfway up sides of 9 inch springform pan or pie pan.

Beat peanut butter, sugar, cream cheese, 2 tablespoons butter and vanilla in large bowl of electric mixer until smooth and creamy. Beat cream until soft peaks form. Fold whipping cream into peanut butter mixture. Spoon into crust. Refrigerate 6 hours. Melt chocolate with coffee in double boiler over gently simmering water. Spread atop filling. Refrigerate until firm.

This recipe is served at The Tradewinds in the Virgin Islands.


Anmerkungen zum Rezept: