Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peanut Butter Pudding
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/3 Tassesugar
4 Teelöffelcornstarch
1 Prisesalt
1 1/2 TasseWhole milk
1/2 TasseHalf and half cream
1/2 Tassepeanut butter Creamy
1 Teelöffelvanilla
die Zubereitung:

In a saucepan, combine sugar, cornstarch and salt. Slowly wisk in milk and cream and bring to a boil over med. Heat. Cook and stir constantly for 2 min. Remove from the heat and stir in the peanut butter and vanilla. Pour into serving dishes and refrigerate atleast 4 hours. You can garnish this with whip cream, but its pretty rich all on its own.


Anmerkungen zum Rezept: