Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 ca. 1 Liter | Water boiling |
1 1/2 x ca. 4 Liter | Water boiling |
1 Tasse | Butter Print Sure |
10 x ca. 450 g | Carrots fresh |
15 x ca. 450 g | Peas Fz |
2 Teelöffel | Salt Table 5LB |
1. Use Frozen Peas, Add To Boiling Salted Water.
2. Bring To A Boil; Cover; Cook Gently 6 To 8 Minutes Or Until Tender. Drain; Set For Use In Step 4.
3. Place Carrots And Salt In Boiling Water, Cook 15 Minutes Or Until Tender; Drain.
4. Combine Hot Peas And Carrots And Melted Butter Or Margarine.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|