Rezept: |

Rezept drucken
|

ins Rezeptbuch legen
|

als email versenden
|

MealMaster - Ansicht
|

Rezept als PDF
|

Rezept benoten
|

Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 ca. 1 Liter | Water boiling |
1 1/2 x ca. 4 Liter | Water boiling |
1 Tasse | Butter Print Sure |
15 x ca. 450 g | Peas Fz |
8 1/2 x ca. 450 g | celery fresh |
2 Esslöffel | Salt Table 5LB |
1. Use Frozen Peas, Add To Boiling Salted Water.
2. Bring To A Boil. Cover, Cook Gently 6 To 8 Minutes Or Until Tender Drain; Set Peas Aside For Use In Step 4.
3. Place Celery And Salt In Boiling Water; Cook 10 To 15 Minutes Or Until Tender; Drain .
4. Combine Hot Peas And Celery And Melted Butter Or Margarine.
Celery.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|