Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pecan Catfish
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Catfish Fillet; About 1 1/2 Lb.
3 Esslöffeldijon mustard
2 Esslöffelmilk
1 Tassepecans ground
1/2 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

Rinse fish and pat dry. In small bowl, combine mustard and milk. Spoon half of the mustard mixture over one side of fillets. Top with half of the ground pecans. Place fillets coating-side down on baking sheet coated with no-stick cooking spray. Spoon remaining mustard mixture over exposed side of fillets; top with remaining ground pecans. Bake in a 500 degree oven for 10 to 12 minutes or until fish flakes easily when tested with fork.

tangy, crisp crust.


Anmerkungen zum Rezept: