Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pecan Pie Bars
Zutaten für 50 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 Tasseflour
1/2 Tassesugar
1 TasseButter (2 sticks)
1/2 Teelöffelsalt
eggs
1 1/2 Tassecorn syrup light
1 1/2 Tassesugar
3 EsslöffelButter melted
1 1/2 Teelöffelvanilla
2 1/2 Tassepecans chopped
die Zubereitung:

Crust: Beat Flour, 1 cup butter, 1/2 cup sugar and salt until mixture resembles crumbs. Heavily grease bottom and sides of 15"x10" baking pan at least 1-1/2" deep. Press mixture firmly into pan and bake at 350 degrees for 20 minutes. Filling: Blend eggs, corn syrup, 1-1/2 cups sugar, 3 tablespoons butter and vanilla. Stir in chopped pecans. Spread over hot crust. Bake at 350 degrees for 25 minutes or until set. Cool, cut into bars.


Anmerkungen zum Rezept: