Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Penne L'arrabiata
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 Esslöffelolive oil extra virgin
Cloves garlic; minced, up to 6
16 x ca. 30 gPenne pasta
10 x ca. 30 gDiced Roma; (plum) tomatoes
2 x ca. 30 gFinely cut basil
Dried chile peppers; up to 6
8 x ca. 30 gItalian sausage; up to 10
die Zubereitung:

1. Bring 1.5 gallons of salted water to a boil; add pasta, cook until al dente (do not rinse!)

2. In a medium saucepan, saute the minced garlic in olive oil until golden

3. Add diced tomatoes, crushed red peppers, and crumbled sausage and saute for 3-4 minutes, stirring occasionally

4. Add the finely shredded basil and serve on top of the penne pasta

5. Top with grated parmigiana reggiano (optional)


Anmerkungen zum Rezept: