Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peperoni-Vidalia Onion Quiche
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 TasseOnions minced
2 Esslöffelolive oil
1 Esslöffelbutter
1 1/2 Esslöffelflour
eggs
1/2 TasseHalf-and-half
1/3 Tasseyogurt plain
1 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelpepper freshly ground
1/8 Teelöffelnutmeg ground
1/2 Tasseswiss cheese grated
12 Thin slices of pepperoni
8-inch partially baked pastry shell
die Zubereitung:

Saute onions with oil and butter in heavy skillet over low heat until well done, stirring often. Do not brown. Sprinkle with flour and continue cooking slowly about l-2 minutes. Cool well. Beat eegs, add half&half, yogurt, salt, pepper and nutmeg. Add to cooled onions. Sprinkle half the cheese on bottom of prebaked pastry shell and fill with egg-onion mixture. Arrange pepperoni slices on top. Sprinkle with remaining cheese. Bake for 10 minutes at 450, reduce heat to 300 and bake 20 minutes longer.


Anmerkungen zum Rezept: