Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pesto Chantilly Topping
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tassebasil fresh, chopped
1 EsslöffelGarlic; finely choped about 3 cloves
1/4 TassePine nuts or pistachios
1/3 Tasseparmesan grated
1/2 Teelöffelsalt
1 1/2 Tassewhipping cream
die Zubereitung:

Puree in food processor or chop finely together the basil, garlic, nuts and cheese. Add the salt and blend. Whip the cream until stiff and add the basil mixture, stirring until well-blended. Taste and add more salt if needed. Serve a dollop of the cream on top of poached or steamed baby vegetables. Also nice as a soup garnish or to fill hollowed-out tomatoes.

Garden Seeds newsletter


Anmerkungen zum Rezept: