Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Tasse | Dried adzuki beans |
1 Teelöffel | olive oil |
1 mittel | Onion chopped |
2 | Granny Smith Apples; cored and chopped (not peeled) |
1 mittel | Green bell pepper; seeded & chopped |
1 | Bayleaf |
1/4 Teelöffel | basil |
1/2 Teelöffel | sea salt |
1/2 Teelöffel | Tamari Soy sauce (more or less) |
Soak dried adzuki beans in 3 cups cold water for 24 hours Or, in an emergency, use 3 cups boiled water for at least 2 hours.
Drain beans completely and boil for 45 minutes in 2 cups fresh water or until tender.
Saute chopped onion in 1 ts olive oil 1 minute. Add bell pepper, saute 1 minute. Add apple and saute until onions are transluscent. Drain beans and mix in vegetables. Season with basil, sea salt and soy sauce. Oil a small casserole dish and pour in mixture. Embed bay leaf into top of beans and bake at 375°F. for 45 minutes.
Serve with rice and a little salad for a delicious and healthy meal! Tastes even better the next day!
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|