Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pheasant with Cinnamon and Basil
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffeloil
Pheasants; quartered
1 Esslöffelonion finely minced
3 EsslöffelSherry vinegar
1 Teelöffeltomato paste
1 TasseChicken stock Or low-sodium chicken broth
1/2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper ground
Cinnamon stick; -=Or=
1 Teelöffelcinnamon ground
4 EsslöffelFinely chopped fresh basil leaves only
3 Esslöffelbutter unsalted
die Zubereitung:

Preheat Oven To 425F. Heat the oil in an oven-proof skillet over high heat, add the pheasant and brown well. Discard the cooking fat in the skillet, add onion, vinegar, tomato paste, chicken stock, salt, pepper and cinnamon. Bring to a boil, place in the oven, uncovered, and cook for 35 minutes. Remove from oven, remove the pheasant pieces to a platter and place the skillet over medium heat on the stove. Cook until the liquid becomes saucelike. Remove from heat, add the basil and whisk in the butter. Pour the sauce over the pheasant and serve.

Michael Roberts - Prodigy Guest Chefs Cookbook


Anmerkungen zum Rezept: