Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Phylis' Bread
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 1/2 Tassewater warm
2 Esslöffeldry yeast
3 Esslöffeloil
6 TasseWhole wheat flour(or less)
4 EsslöffelHoney or molasses
1 1/2 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

Dissolve the yeast in warm water(proof). Add the oil and honey. Mix flour and salt. Add the liquids and mix well with hands, adding a little more flour if needed. Cover and let rise until doubled; about 1-1/2 hours. Knead down. Shape into two loaves. Place in oiled loaf pans. Allow to rise again until nearly doubled. Bake ten minutes at 400 degrees. Reduce heat to 350 degrees and bake 20 minutes more. Cool on rack. This is a simple, delicious bread. It is easy to make and works well for beginners as well as old hands. One cup cracked wheat may be substituted for one cup of the flour. From The Deaf Smith Country Cookbook.


Anmerkungen zum Rezept: