Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Piccalilli
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 ca. 1 LiterGreen Tomatoes chopped
Med. Red Peppers *
Med. Green Peppers *
Lge. Onions, Peeled & Chopped
Small Head Cabbage ** Or
2 Tassecucumber chopped
1/2 Tassesalt
3 Tassecider vinegar
2 Tassebrown sugar
3-inch Stick Cinnamon
1 Teelöffelcloves whole
1 Teelöffelallspice whole
1 TeelöffelMustard seeds
die Zubereitung:

* Peppers should be seeded and chopped. ** Cabbage should be shredded. ~- ~- Combine all the vegetables and the slat and let stand overnight. In the morning, drain the vegetables pressing out the juice. Add the vinegar, sugar and the spices, tied in a bag; bring to a boil and simmer until the vegetables are clear and the syrup is thickened. Discard the spice bag and seall the picalilli in hot jars. Makes 8 Pints. Note: ~- One tablespoon each peppercorns and celery seeds may be substituted for the cinnamon.


Anmerkungen zum Rezept: