Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pickled Garlic (Pete's Recipe)
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 ggarlic
1/3 x ca. 450 gFresh ginger, pealed & thinly sliced
Red chili peppers
1 TasseCourse salt
4 Tassewhite vinegar
2 TasseWhite wine (Chablis)
2 1/2 EsslöffelMustard seed (Put in cheese cloth or tea ball.)
die Zubereitung:

Bring water to a boil, add garlic, and boil for 2 minutes. Drain , and rinse in cold water. Peel skins off. When cool add salt, and ginger, and cover with water. Refrigerate for 2 days. Drain, and rinse good. Pack garlic in pint jars. Add 1 red chili pepper, and 2 pieces of Ginger. Combine vinegar, wine, and mustard seed, and bring to a boil. Pour over garlic, and seal. Makes 4 pints

Note! Watch the red chili peppers, if they are real hot only put « of a pepper per jar.


Anmerkungen zum Rezept: