Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pickled Pears
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
14 x ca. 450 gpear
1 ca. 1 Litercider vinegar
6 x ca. 450 gsugar
1 Teelöffelcloves whole
1 TeelöffelCinnamon stick
die Zubereitung:

Any good preserving pear may be used. Slice and remove core or pickle whole; the latter method is preferred when Sickel pears are used. Peel pears. Put spices in a small cheese cloth bag and add to the vinegar and sugar and bring to a boil. Add pears and cook until tender. The pears will look clear when tender. Remove them with a spoon and place them in sterilized jars. Boil the syrup until it becomes thick, the pour it over pears and seal.

Culinary Arts Press, 1936.


Anmerkungen zum Rezept: