Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Tasse | cider vinegar |
2 Teelöffel | mustard dry |
1/2 Tasse | Tomato or spaghetti sauce |
1 1/2 Tasse | corn oil |
2 Esslöffel | tabasco sauce |
2 Esslöffel | Worcestershire Sauce |
1 Teelöffel | salt |
1/2 Teelöffel | black pepper |
2 Esslöffel | capers drained |
1 Tasse | Sliced bell peppers, cut into rings (red, yellow and green mixed, if available) |
2 Tasse | Thinly sliced red onions (use small onions) |
3 x ca. 450 g | Medium (16/20) shrimp, cooked, peeled and deveined, leaving the tip of the tail shell on |
From Daniel's Restaurant.
In a large, non-metallic container combine vinegar, mustard, tomato sauce, corn oil, Tabasco, Worcestershire, salt and pepper. Layer capers, pepper rings, onion rings and shrimp in storage container.
Pour marinade over all. Seal tightly and refrigerate until ready to serve. Serve with slices of French bread or crackers.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|