Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pickled Shrimp
Zutaten für 12  Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tassecider vinegar
2 Teelöffelmustard dry
1/2 TasseTomato or spaghetti sauce
1 1/2 Tassecorn oil
2 Esslöffeltabasco sauce
2 EsslöffelWorcestershire Sauce
1 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelblack pepper
2 Esslöffelcapers drained
1 TasseSliced bell peppers, cut into rings (red, yellow and green mixed, if available)
2 TasseThinly sliced red onions (use small onions)
3 x ca. 450 gMedium (16/20) shrimp, cooked, peeled and deveined, leaving the tip of the tail shell on
die Zubereitung:

From Daniel's Restaurant.

In a large, non-metallic container combine vinegar, mustard, tomato sauce, corn oil, Tabasco, Worcestershire, salt and pepper. Layer capers, pepper rings, onion rings and shrimp in storage container.

Pour marinade over all. Seal tightly and refrigerate until ready to serve. Serve with slices of French bread or crackers.


Anmerkungen zum Rezept: