Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pickled Tomatoes
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
30 tomatoes green
1/2 Tassesalt
2 ca. 1 Literwater
1 Tassewhite vinegar
cloves garlic
bay leaves
1/4 Teelöffelpeppercorns whole
1 TeelöffelPickling spice
10 Sprigs fresh dill
die Zubereitung:

use even sized very firm tomatoes. Wash and dry them and put them in a crock or glass jar. Bring the salt and water to a boil. Cool and add the vinegar, garlic, bay leaves, peppercorns and pickling spice. Pour over the tomatoes. Arrange the dill on top. Be sure the liquid covers the tomatoes. If not add more salted water. Cover with a plate or wooden board to weight it down if crock is used. Keep in a cool place for a week before using.


Anmerkungen zum Rezept: