Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3 3/4 Tasse | water cold |
6 x ca. 450 g | Flour Gen Purpose 10LB |
3 9/16 x ca. 450 g | Shortening; 3LB |
14 Teelöffel | Salt Table 5LB |
Pan: 9-Inch Pie Pan
1. Sift Together Flour And Salt In Mixer Bowl.
2. Add Shortening To Dry Ingredients. Using Pastry Knife Attachment, Mix At Low Speed 30 Seconds Or Until Shortening Is Evenly Distributed And Mixture Is Granular In Appearance.
3. Add Water; Mix At Low Speed 1 Minute Until Dough Is Just Formed.
4. Chill Dough At Least 1 Hour For Ease In Handling.
5. Follow Directions On Recipe Nos. I-G-1 Or I-G-2.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|