Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pie Crust (13 - 2 Crust,
Zutaten für 100 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 3/4 Tassewater cold
6 x ca. 450 gFlour Gen Purpose 10LB
3 9/16 x ca. 450 gShortening; 3LB
14 TeelöffelSalt Table 5LB
die Zubereitung:

Pan: 9-Inch Pie Pan

1. Sift Together Flour And Salt In Mixer Bowl.

2. Add Shortening To Dry Ingredients. Using Pastry Knife Attachment, Mix At Low Speed 30 Seconds Or Until Shortening Is Evenly Distributed And Mixture Is Granular In Appearance.

3. Add Water; Mix At Low Speed 1 Minute Until Dough Is Just Formed.

4. Chill Dough At Least 1 Hour For Ease In Handling.

5. Follow Directions On Recipe Nos. I-G-1 Or I-G-2.


Anmerkungen zum Rezept: