Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pierogis
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gsauerkraut
eggs
1/2 Tassewater
2 Tasseflour
1/2 Teelöffelsalt
onions
Potatoes
12 x ca. 30 gcottage cheese
die Zubereitung:

Mix egg, water, flour and salt together. Rest 10 minutes in a warm bowl. Mix sauerkraut with chopped onion. Mix potatoes with cottage cheese. Roll out dough and cut into 12 rounds. Fill half with each mixture. Fold in half and seal edges with water. Drop in salted boiling water four minutes. Remove with a slotted spoon and brown in oil. Serve well salted. These freeze very well after boiling.


Anmerkungen zum Rezept: