Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Rice Ball in Coconut Milk
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseRice flour
1/2 TasseArrowroot
3 Tassecoconut milk
1 Tassesugar
1/2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelvanilla extract
die Zubereitung:

Mix the rice flour, arrowroot & 1/4 c cold water. Turn the mixture out onto a smooth surface & knead it to the consistency of a pie crust. Add more water if needed. Shape into 1 1/2" balls. Fill a large pot half full with water & bring to a boil. Drop the balls into the boiling water, four at a time. Boil for 4 to 5 minutes or until they float to the top. Cook the rest of the balls this way. In a large pot, heat the coconut milk, sugar, salt & vanilla over medium heat for 5 to 7 minutes. Add the rice balls & cook, stirring constantly, until the milk starts to boil. Serve hot.


Anmerkungen zum Rezept: