Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sandra's Apple Nut Cake
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tassesugar white
1/2 Tassemargarine
eggs
2 Teelöffelvanilla
2 Tassewhite flour unbleached
1 Teelöffelsalt
2 Teelöffelcinnamon
2 Teelöffelsoda
4 TasseRaw apples; chopped fine
2 TasseChopped nuts; walnuts or pecans are good
die Zubereitung:

Method: Sift together flour, salt, cinnmon, and soda. Set aside. In electric mixer, combine sugar and margarine. Beat until fluffy. Add eggs one at a time, beating well after each addition. Add vanilla. Mix in flour mixture alternately with the raw apples. Add nuts and mix. Pour into a tube pan. Bake at 350 degrees 45 minutes - 1 hour - or until cake tester comes out clean. Can be served with whipping cream, if desired - but is good just as it is. Will keep a long time in the refrigerator, or can be frozen.


Anmerkungen zum Rezept: