Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sardines on a Roll
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Dose(4 oz each) Maine Sardines
1 Tasseketchup
2 EsslöffelOnion fine chopped
1 1/2 Teelöffeloregano
1/4 Teelöffelgarlic powdered
Hamburger rolls
2 Esslöffelbutter softened
1 1/2 TasseCheese shredded
die Zubereitung:

Drain sardines and cut into large pieces. Combine ketchup, onion, oregano, and garlic powder. Mix thoroughly. Cut rolls in half and spread with butter. Place rolls on a cookie sheet and toast them lightly in the oven. Place sardines on rolls and cover with ketchup mixture. Sprinkle with cheese. Bake in a moderate oven, 350 F for 10 to 15 minutes, or until cheese melts.

Dave's notes: Dump the ketchup, oregano, and garlic powder and open up a jar of Ragu Pizza Quick Sauce, adding the onions. It tastes a lot better than the "dumbed down" tomato sauce Uncle Sam came up with using ketchup.

From "Flavor of Maine - Sardine Secrets", Us Dept. Of the Interior, 1968 Mm and comments by Dave Sacerdote


Anmerkungen zum Rezept: