Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Saucy Bean 'n Beef Pie
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 glean ground beef
3 1/2 x ca. 30 gFrench Fried Onions; 1 Cn
1/4 Tassebreadcrumbs dry
10 3/4 x ca. 30 gCream Of Mushroom Soup; 1 Cn
Egg; Lg
1/4 TeelöffelThyme leaves
1/4 Teelöffelsalt
1 Prisepepper
16 x ca. 30 gFrench Cut Green Beans; 1 Cn
die Zubereitung:

Heat the oven to 350 degrees F. Mix the meat, half the onions, the bread crumbs, 1/4 cup of the soup, the egg, thyme leaves, salt and pepper.

Press the mixture evenly against the bottom and sides of an ungreased 9-inch

pie pan. Turn the drained green beans into the meat line pan then spread the remaining soup over the beans. Bake, uncovered, for 35 minutes. Arrange the remaining onions on the top of the mixture and bake another 10 minutes. Cool for about 5 minutes, then cut into wedges and serve.


Anmerkungen zum Rezept: