Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Esslöffel | butter or margarine |
1 Tasse | Cubed cooked pork |
1/2 Tasse | noodles uncooked |
10 1/2 x ca. 30 g | Cream of chicken soup, can ned, condensed |
8 3/4 x ca. 30 g | Can whole kernel corn, undrained |
1 Esslöffel | Sliced pimiento |
1/2 Tasse | cheddar cheese sharp, shredded |
1/4 Tasse | green pepper finely chopped |
1. Place 1 tablespoon butter in a deep, 1 1/2-quart, heat- resistant, non-metallic casserole. Heat, uncovered, in Microwave Oven 30 seconds. 2. Add pork and heat, uncovered, in Microwave Oven 2 minutes. Drain off excess fat. 3. Add remaining ingredients and mix well. 4. Heat, covered, in Microwave Oven 12 to 15 minutes or until noodles are tender. Stir occasionally.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|