Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sausage Loaf
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Loaf French bread
1 x ca. 450 gpork sausage ground
1/2 TasseOnion chopped
Stalks celery chopped
eggs
1/3 Tassemilk
1 x ca. 450 gVelveeta cheese, grated
die Zubereitung:

Slice loaf lengthwise with more on bottom. Scoop out all of the bread. Crumble and combine with milk and eggs. Fry sausage, onions and celery; drain. Mix bread and sausage together. Put mixture in bottom half of loaf. Put cheese on top of meat mixture. Add top of loaf; brush with melted butter. Bake at 350 degrees for 20 to 25 minutes. Randy Rigg


Anmerkungen zum Rezept: