Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
4 Scheibe | bacon |
2 | green peppers chopped |
2 mittel | onions chopped |
3 Tasse | rice cooked |
16 x ca. 30 g | Can Stewed Tomatoes |
1 Tasse | tomato sauce |
1 Teelöffel | tabasco sauce |
1/4 Teelöffel | black pepper |
1 Esslöffel | parmesan grated |
1 x ca. 450 g | Sausage -- cooked |
Preheat oven to 325.
In a large skillet, fry bacon until crisp, then drain, reserving fat. Crumble bacon. Brown green peppers and onions in bacon drippings. Add rice, tomatoes, tomato sauce, Tabasco, black pepper, bacon, and sausage. Pour into a greased 2-quart casserole and sprinkle top with Parmesan cheese. Bake 30 minutes.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|