Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 1/2 Tasse | Seasoned croutons; crushed |
1/4 Tasse | parmesan grated |
2 Esslöffel | Fresh parsley; chopped or 2 teaspoons dried parsl |
1/8 Teelöffel | paprika to taste |
1 | egg white |
1 Teelöffel | water |
2 x ca. 450 g | Fish fillets; 1/2-inch thick cod, orange roughy or hadd |
Preheat oven to 450 degrees; line a 15 x 10 x 1-inch baking pan with foil. In a small bowl, combine crushed croutons, cheese, parsley and paprika; mix well. In another small bowl, beat egg white and water until frothy. Place fish in pan; brush with egg white mixture and sprinkle with crouton mixture. Bake for 15 to 20 minutes, or until fish flakes easily with a fork.
Nutrition Analysis: 130 calories, 20g protein, 4g carbohydrate, 0g dietary fiber, 3g fat, 46mg cholesterol, 200mg sodium. Dietary Exchanges: 2 1/2 Lean Meat.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|