Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Savory Porkchops
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 x ca. 450 gPork Loin Chops
1 EsslöffelGarlic minced
1 TeelöffelCumin ground
1 TeelöffelSaltsubstitute
1/2 Teelöffelcoriander
1/4 Teelöffelred pepper
1/4 Teelöffelblack pepper
Potatoes, baked
1 TasseApplesauce, unsweetened
1 TasseBraised Red Cabbage
die Zubereitung:

1. Freeze chops for 20 minutes. Trim off all visible fat. 2. In a cup, combine the seasons; spread the mix equally on both sides of chops. 3. Cover with plastic wrap; refridgerate for 2-8 hours. 4. Place the chops on a broiler rack and broil 4 inches from heat, until the chops are browned and crusty; 8-12 minutes per side. 5. Serve with baked potatoes, applesauce and cabbage.

Out of "Lose Weight Naturally" cookbook Typed by Brigitte Sealing Cyberealm Bbs Watertown Ny 315-786-1120


Anmerkungen zum Rezept: