Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Scalloped Cream Syle Corn
Zutaten für 100 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 Tassewater warm
14 x ca. 30 gButter Print Sure
5 x ca. 30 gMilk; Dry Non-Fat L Heat
23 1/4 x ca. 450 gCorn Cream #10
1 3/4 x ca. 450 gFlour Gen Purpose 10LB
1 1/2 TeelöffelPepper Black 1 Lb Cn
die Zubereitung:

Pan: 12 By 10 By 4-Inch Steam Table Pan Temperature: 325 F. Oven

1. Combine Butter Or Margarine, Cracker Crumbs, And Pepper. Reserve 3 Cups Buttered Crumbs For Use In Step 4.

2. Pour 2 3/4 Qt Corn Into Greased Pan. Stir In 2 1/2 Cups Buttered Crumbs.

Mix Until Just Combined.

3. Reconstitute Milk; Pour 1 1/2 Cups Milk Evenly Over Top Or Mixture In Each

Pan. Mix Until Just Combined.

4. Sprinkle 3/4 Cup Reserved Buttered Crumbs Over Top Of Corn Mixture.

5. Bake 45 Minutes Or Until Lightly Browned.

Used.

Minutes.


Anmerkungen zum Rezept: