Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Mix
Zutaten für 1  Menge anpassen
die Zutaten:
11 x ca. 450 g(4 Med) Cut Up Fryers
3 EsslöffelParsley flakes
4 Teelöffelsalt
2 Teelöffelbasil
4 ca. 1 Literwater cold
Med Carrots, Peeled &Chopped
1/2 Teelöffelpepper
die Zubereitung:

Combine all ingredients in a large kettle or Dutch Oven. Cover and cook over high heat until water boils. Reduce heat and simmer until meat is tender, about 1 1/2 hours. Remove from the heat. Strain broth and refregerate until fat can be skimmed. Cool the chicken and remove the bones and discard along with the skin. Put chicken into 6 1-pint containers with 1/2 inch space at top. Pour skimmed chicken broth into six more 1-pint containers leaving 1/2 inch space at top. Seal and label containers with contents. Freeze and use within 3 months.

Makes about 6 pints of Chicken Mix and 6 pints of Chicken Broth.


Anmerkungen zum Rezept: