Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef roasted in salt crust
Zutaten für 6  Menge anpassen
die Zutaten:
3 TasseCoarse kosher salt
6 x ca. 450 gStanding rib roast, trimmed
die Zubereitung:

In a bowl, stir together the salt and 3/4 cup water until the mixture forms a slightly stiff paste, resembling wet snow. Arrange the roast, fat side up, in a roasting pan, and coat completely with the salt mixture, patting it on about 1/4-inch thick.

Roast the beef in the middle of a preheated 325f oven for 2 hours (about 22 minutes per pound) or until it registers 130f on a meat thermometer. Transfer to a cutting board and let it stand for 15 minutes.

Remove crust with a hammer, carve and serve.

a 1952 Gourmet Mag. Favorite.


Anmerkungen zum Rezept: