Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pepper Spread
Zutaten für 8  Menge anpassen
die Zutaten:
Peppers Cut Into 1/2 in. Strips
die Zubereitung:

1 Md Eggplant Cubed 1 T Olive Oil 1/4 C Stock 1 1/2 C Tomato Sauce 1 Md Onion Sliced Into Rings 3 Cl Garlic Minced 1 Carrot Finely Chopped 1 Celery Stalk Finely Chopped 1 C Mushrooms Sliced 1 t Capers Minced, 1/2 t Oregano, 1/2 t. Thyme 1 T Lemon Juice 1 T Red Wine Vinegar

in A Large Saucepan Saute The Peppers & Eggplant in Oil & Stock Until Tender. (Add More Stock Or Water If Necessary.) Set Aside While You Prepare The Sauce.

in Another Large Saucepan Combine The Tomato Sauce, Onions, Garlic, Carrot, Celery, Mushrooms, Capers, Bay Leaf, Oregano & Thyme And Simmer Until The Vegetables Are Tender, About 20 Min. Add The Vinegar, Lemon Juice & Pepper Mixture & Stir To Combine. Chill The Mixture Before Serving. Serve With Crackers Or Crusty Bread.

(2 Grams Fat, 28 Percent Calories From Fat.)


Anmerkungen zum Rezept: