Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheescake Pancakes with Berry-Lemon Syrup
Zutaten für 4  Menge anpassen
die Zutaten:
Cheescake Pancakes
2 TasseComplete Buttermilk pancake 1 c Small curd cottage chees and waffle mix 1 tb Sugar
1 1/4 TasseWater 1 ts Vanilla extract
Berry-Lemon Syrup
1 TasseSyrup -combination
1 TasseRasberries, blueberries, 1/2 ts Shredded lemon peel (opt slice strawberries or
die Zubereitung:

Pancakes: Preheat griddle.

Combine ingredienst in a medium bowl; stir well until blended. Pour batter by 1/4 cupfuls ont hot, well-greased griddle. Turn pancakes when tops are covered with bubbles and edges look dry. Turn only once. Berry-Lemon Syrup: Combine syrup ingredients in small suacepan; heat through, stirring occasionaly.

Per serving (using fresh rasberries): 214 calories, 0.3 g. Protein, 0.2 g. Carbohydrate, 2.3 g. Fiber, 8 mg. Sodium. No cholosetorol.

(From 1/27/93 Peoria Journal Star) posted by Bud Cloyd


Anmerkungen zum Rezept: