Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Tasse | Complete Buttermilk pancake 1 c Small curd cottage chees and waffle mix 1 tb Sugar |
1 1/4 Tasse | Water 1 ts Vanilla extract |
1 Tasse | Syrup -combination |
1 Tasse | Rasberries, blueberries, 1/2 ts Shredded lemon peel (opt slice strawberries or |
Pancakes: Preheat griddle.
Combine ingredienst in a medium bowl; stir well until blended. Pour batter by 1/4 cupfuls ont hot, well-greased griddle. Turn pancakes when tops are covered with bubbles and edges look dry. Turn only once. Berry-Lemon Syrup: Combine syrup ingredients in small suacepan; heat through, stirring occasionaly.
Per serving (using fresh rasberries): 214 calories, 0.3 g. Protein, 0.2 g. Carbohydrate, 2.3 g. Fiber, 8 mg. Sodium. No cholosetorol.
(From 1/27/93 Peoria Journal Star) posted by Bud Cloyd
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|