Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pecan Oatmeal Pie
Zutaten für 8  Menge anpassen
die Zutaten:
Recipe Rummed Oat Crust
1/4 Tasserolled oats
eggs
1/2 Tassehoney
1/2 Tassesugar
1 Tassebrown sugar firmly packed
1/8 Teelöffelblack pepper freshly ground
2 EsslöffelMelted unsalted butter
1/4 Tasseheavy cream
1/2 Teelöffelvanilla
die Zubereitung:

Oatmeal Pecan Pie (Bert Green) 1. Roll out the Rummed Oat Crust dough on a lightly floured board, and line a 9-inch pie plate with it. Trim and flute the edges.

2. Preheat the oven to 400F.

3. Place the oats in a medium-sized skillet over medium heat. Cook, stirring constantly, until lightly toasted, about 5 minutes. Allow to cool.

4. Lightly beat the eggs in a large bowl. Beat in the honey, both sugars, pepper, butter, cream and vanilla. Stir in the oats and the pecan pieces. Pour into the pie shell and bake 10 minutes. Reduce the heat to 325F and continue to bake until the filling is firm, about 30 minutes longer. Serve warm.


Anmerkungen zum Rezept: