Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Casserole
Zutaten für 5  Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tassemargarine
Chicken breasts, cooked and boned
1 PackungStuffing mix (6 oz.0
1 DoseCream of Mushroom soup
1 DoseCream of Chicken Soup chicken cream soup
2 Tassechicken broth
die Zubereitung:

Melt Margarine and combime with stuffing mix and mushroom soup that has been diluted with 1 cup of the chicken both. Place 1/2 of mixture in 9 X 13 baking dish. Layer chicken. Pour mushroom soup that has been diluted with other cup of chicken broth over top. Bake at 350 for about 1 hr.

Modifications: Becky Hurt Coleman uses 8 oz Pepperidge Farm corn bread or Herb Seasoning as a stuffing mix.

Lida Hendrickson mixes a can of evaporated milk with her soup and Stove Top stuffing mixed with chicken broth.

The Bumgarner Recipes submitted by Lynda Groat


Anmerkungen zum Rezept: