Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheddar Biscuits
Zutaten für 8  Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseUnbleached flour; sifted
1/2 Teelöffelsalt
1/4 Tassebutter
4 Teelöffelbaking powder
1 TasseCheddar; sharp, grated
2/3 Tassemilk
die Zubereitung:

Sift the flour, baking powder, and salt together and mix with the grated cheddar cheese. Cut the butter into the dry ingredients, add the milk and mix quickly but thoroughly. The dough should be soft. Turn onto a floured board and knead lightly for a few seconds. Pat to a 3/8-inch thickness and cut. Bake on a baking sheet in a hot-oven (450 degrees F.) about 30 minutes or until lightly browned. Serve hot.


Anmerkungen zum Rezept: