Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 1/2 Tasse | Chicken breast, cooked, minced |
3 Teelöffel | onion chopped |
2 Teelöffel | Mayonnaise (diet) |
1/4 Teelöffel | sauce hot |
1 Prise | paprika |
8 x ca. 30 g | Neufchatel cheese, softened |
2 Teelöffel | sherry dry |
2 Teelöffel | lemon juice |
1/8 Teelöffel | nutmeg ground |
Combine chicken (which has been finely chopped), Neufchatel, onion, sherry, mayonnaise, lemon juice, hot sauce, and nutmeg in container of electric blender; process until smooth. Transfer mixture to a 2 cup mold coated with cooking spray (Pam). Cover, and chill overnight. Unmold onto a serving plate. Sprinkle with paprika. Garnish with parsley sprigs, if desired. Serve with Melba toast rounds or unsalted crackers. Yield: 1 3/4 cups (28 calories per Tablespoon.) Per Serving (1 T): 28 calories, 2.8 g fat, .3 g carbohydrates, 0 g fiber, 10 g cholesterol, 30 mg sodium, 27 mg potassium.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|